Om Os

Vores historie

Hvem er vi?

Siden 2008, har vi dedikeret os til at bringe de eventyrlige minder tilbage fra slottene og herregårdene, ved at skabe oplevelser med livsstilsmesser og julemarkeder. Vi arrangerer livsstilsmesser og julemarkeder på danske slotte. Slottene giver en helt særlig oplevelse til messen, hvor de besøgende typisk er familier, der gerne bruger en hel dag med os. 

Vi samarbejder med Gisselfeld Kloster, Rosenholm Slot, Boltinggaard Gods, Bernstorff Slot, Sonnerupgaard Gods, Frederiksborg Slotshave, Voergaard Slot, Hotel Alsik & Parken København .

Velkommen til en verden af livsstilsmesser og julemarkeder på danske slotte. Her er stemningen helt særlig: De smukke bygninger, eventyrlige historier og duften af hemmeligheder. Uanset om du er udstiller eller besøgende, venter der dig en helt særlig oplevelse på de smukkeste danske slotte.

Vores Mål

Vores mål er at skabe kreative og  innovative messer og events på slotte og herregårde rundt om i Danmark, hvor du kan promovere og sælge dit produkt. Vi sikrer dig en målrettet strategi som inkluderer alle former for online og visuel promovering og kommunikation med dine kunder.

Oplevelsesrige weekender

Events

udstillere

Lokationer

Vores Team

Claus Petersen

Claus Petersen

Direktør

 (+45) 20 55 02 32
claus@chpevent.dk
Anne Lorenzen

Anne Lorenzen

Projektleder

Barsel 
(+45) 40 13 06 34
anne@chpevent.dk
Lisbeth M. Hyldvang

Lisbeth M. Hyldvang

Projektleder

(+45) 25 73 02 33
lisbeth@chpevent.dk
Cathrine Wiig

Cathrine Wiig

Projektleder & Eventkoordinator Marketing- og SOME ansvarlig

 (+45) 42 61 50 57
cathrine@chpevent.dk