Om os

 Velkommen til “om os” – en verden af livsstilsmesser og julemarkeder

Er du interesseret i at blive udstiller , eller har du spørgsmål til , hvordan vi kan hjælpe dig ? Uanset er vi altid klar ved telefonen.
Tag allerede kontakt nu

Kom indenfor

Velkommen til en verden af livsstilsmesser og julemarkeder på danske slotte og herregårde.
Her er stemningen helt særlig: De smukke bygninger og  eventyrlige historier, duften af hemmeligheder og forunderlig historie.
Uanset om du er udstiller eller besøgende, venter der dig en helt særlig oplevelse, på de smukkeste danske slotte og herregårde.

Rundt omkring på hjemmesiden kan man finde information og inspirationen for vores livsstilmesser og julemarkeder. Hvilke lokationer vi bruger, hvornår de er placeret og hvem man kan møde.
Find vores galleri og se dig omkring i universet af sale, telte, lader, stalde og mange flere lokationer på de forskellige steder.

Vores team tilbyder professionelle og effektive løsninger. Vi giver fuld service inden, under og efter vores events. Hver og en af vores udstillere er vigtige for os. Sammen skaber vi oplevelsen for gæsterne. 

Om os

Siden 2008, har vi arrangeret flotte livsstilsmesser og julemarkeder på eventyrlige danske slotte og herregårde. Slottene og herregårdene giver en helt særlig oplevelse til messen, hvor de besøgende typisk er familier, der gerne bruger en hel dag med os.
I de inspirerende og smukke omgivelser hjælper vi dig med at komme helt tæt på dine kunder. Vi samarbejder med Gisselfeld Kloster, Rosenholm Slot, Boltinggaard Gods, Bernstorff Slot, Frederiksborg Slotshave og Voergaard Slot.
Vores messer bliver skabt i samarbejde med de fantastiske omgivelser på og omkring slottene, med dekorationer der passer til vores arrangementer, så de besøgende kan få oplevelsesrige events

Du kan blive udstiller på en eller flere af vores messer i hele landet ved at kontakte os:

CHPevent v/ Claus Haas Petersen
Telefon: (+45) 20 55 02 32 – Mail: info@chpevent.dk

Læs mere om vores Cookie & Privatlivspolitik

Vi sidder klar til at hjælpe dig!