Livsstilsmesser 2023/2024

Kommende events 2024

Frederiksborg Slotshave

16. – 18. august 2024

3. weekend i august vil Frederiksborg Slotshave åbne dens park for de besøgende til nogle dage med en masse inspiration i livsstilsprodukter.

Se event

Gisselfeld Kloster

3. – 5.  maj 2024

I storebededagene vil Gisselfeld Kloster endnu en gang åbne portene for de fortræffelige livsstilsprodukter.

 

Se event

Hjem & Haveliv

Frederiksberg Have

17.-20. maj 2024

Glæd jer til et besøg på den meget anerkendte og gamle Livsstilsmesse Hjem & Haveliv i Haveselskabets Have på Frederiksberg.

Se event

Boltinggaard Gods

18. – 20. maj 2024

I Pinsen vil Boltinggaard Gods åbne deres døre og park for de besøgende, som kan gå i fordybelse med livsstilsprodukter.

 

Se event

Livsstilsmesser 2022

Livsstilens Verden

Nyd den eventyrlige stemning, som du kun finder på CHPevent´s livsstilsmesser 2023, på de smukke og historiske slotte og herregårde.

Kom og oplev Gisselfeld Kloster, Boltinggaard Gods og Frederiksborg Slotshave, som i samarbejde med vores tilsammen over 660 udstillere gør CHPevent’s livsstilsmesser 2023 til noget helt særligt. CHPevent’s messer på slotte og herregårde er Danmarks lækreste indgang til oplevelser med fokus på livsstil, hvor der er kræset for kvalitet, de gode oplevelser, bæredygtighed og tidens  tendenser.

 

Til Livstilsmesse 2023 samler vi nogle af nordens eksklusive brands. Vi giver jer de bedste nyheder og masser af attraktive tilbud inden for design, interiør, mode, skønhed, biler og gastronomi mm.

Få en oplevelse for hele familien. Bliv inspireret til indretning af boligen – ude og inde, eller se og prøv det nyeste inden for tøj, mode og design, til både hverdag og fest. Oplev skønhed og velvære.

Kom og få en bid af de lækre smagsoplevelser på udsøgte råvarer og gastronomiske sammensætninger af mad, vin, cocktails, mikrobryg og spiritus. Bliver du sulten kan du nyde frokosten hos en af vores mange nationale eller internationale streetfood stande