Julemarked Galleri

En magisk jul

CHPevent Julemarked Galleri

Den mest ventede tid på året er julen. En tid for familie, venner og glade minder. År efter år skaber vi sammen med Boltinggaard Gods, Rosenholm-, Voergaard- og Bernstorff Slotte og omgivelser ved Alsik Hotel, utroligt glædelige og hyggelige rammer. Rammer for at markere julestemningen og starte julehyggen på den helt rigtige måde. Du kan naturligvis også være heldig at hilse på julemanden, hans kone og hans børn og aflevere din ønskseddel i julemandens postkasse. Du kan også blot nyde den helt særlige og hyggelige dag med julestemning, som du kun finder hos CHPevents slotte og herregårdsmarkeder.

Kom og nyd

En tradition for hele familien

Snup en afslappende dag ud af kalenderen og skab sjove minder sammen med din familie eller venner. En dag, hvor I nyder efterårets og vinterens lidt køligere vejr, med forhåbentlig en frostklar blå himmel og en smule sne på jorden. En dejlig dag med gode oplevelser for hele familien. Med god mad fra de mange madboder med alt fra en lækker frokost til den lidt sødere churros. Hyggelig julemusik fra de mange højtalere rundt om på hele pladsen og aktiviteter der er med til at sætte julens aftryk i de mindstes sind.
En dag med besøg på et væld af stande, hvor du bliver inspireret til at finde den helt rigtige gave. En gave til dine kære, eller forkæl dig selv med alt fra mode, design, interiør, skønhed eller gastronomi.

Duften af jul er duften af gløgg og sprøde brunkager og fornemmelsen af knitrende gavepapir, og glitrende stjerner. Julen er fyldt med sanseoplevelser og vi har prøvet at samle alle sanserne på vores julemarkeder.
Besøg et af markederne enten på på Rosenholm Slot, Boltinggaard Gods, Voergaard Slot, Bernstorff Slot eller omgivelserne ved Hotel Alsik. Her skaber vi masser af julestemning, julegodter, dekorationer, gaveidéer og meget meget mere – alt sammen i de smukkeste og mest eventyrlige rammer.

Besøg vore julemarkeder

Noget for enhver smag