Livsstilsmesse Galleri

Livsstilsmesse Galleri – Livsstilens verden i billeder

CHPevent Livsstilsmesse

Forårs- og sommermesser er blevet en vigtig tradition i CHPevent. År efter år samler vi nogle af de mest fantastiske udstillere og brands til vores livsstilsmesse (r), for at skabe smukke oplevelser for vores besøgende rundt i det ganske danske land. Omgivelserne omkring Gisselfeld Kloster, Boltinggaard Gods og Frederiksborg Slot beriger hver begivenhed med bl.a. storslåede parker, søer og arkitektur.

Snup en afslappende dag ud af kalenderen og skab sjove minder sammen med din familie eller venner. En dag, hvor I nyder forårs- og sommerens solvitaminer og blå himmel.

Kom og nyd

En mindeværdig sommer

Skab sjove minder sammen med din familie eller venner, alt imens I nyder forårets og sommerens dejlige vejr. Nyd en kølig drink, spis en anderledes frokost og besøg udstillerne, hvor de har god tid til at tage en snak med dig om deres produkter, så I sammen kan finde det helt rigtige fund.

En dejlig dag med gode oplevelser for hele familien. Med god mad fra de mange madboder med alt fra en lækker frokost til is. Hyggelig stemnings musik fra de mange højtalere rundt om på hele pladsen og aktiviteter for både små og store.
En dag med besøg på et væld af stande, hvor du bliver inspireret til at finde den helt rigtige gave til dine kære, eller forkæl dig selv med alt fra mode, design, interiør, skønhed eller gastronomi.

 

Besøg vore messer

Noget for enhver smag