Livsstilsmesser

livsstilsmesser

Livsstilens Verden

 Nyd den eventyrlige stemning, som du kun finder på CHPevent´s livsstilsmesser, på de smukke og historiske slotte og herregårde. Som en nyhed i 2022, byder Hotel Alsik også velkommen til en hyggelig og stemningsfyldt weekend i deres omgivelser omkring hotellet.

Kom og oplev Gisselfeld Kloster, Boltinggaard Gods, Frederiksborg Slotshave og omgivelserne ved Hotel Alsik, som i samarbejde med vores tilsammen over 660 udstillere gør CHPevent’s livsstilsmesser til noget helt særligt. CHPevent’s messer på slotte og herregårde er Danmarks lækreste indgang til oplevelser med fokus på livsstil, hvor der er kræset for kvalitet, de gode oplevelser, bæredygtighed og tidens  tendenser.

 

Vi samler nogle af nordens eksklusive brands. Vi giver jer de bedste nyheder og masser af attraktive tilbud inden for design, interiør, mode, skønhed, biler og gastronomi mm.

Få en oplevelse for hele familien. Bliv inspireret til indretning af boligen – ude og inde, eller se og prøv det nyeste inden for tøj, mode og design, til både hverdag og fest. Oplev skønhed og velvære.

Kom og få en bid af de lækre smagsoplevelser på udsøgte råvarer og gastronomiske sammensætninger af mad, vin, cocktails, mikrobryg og spiritus. Bliver du sulten kan du nyde frokosten hos en af vores mange nationale eller internationale streetfood stande

 

Kommende events 2021

Gisselfeld Kloster

13. – 15.  maj 2022

I storebededagene vil Gisselfeld Kloster endnu en gang åbne portene for de fortræffelige livsstilsprodukter.

Se event

Boltinggaard Gods

04. – 06. juni 2022

I Pinsen vil Boltinggaard Gods åbne deres døre og park for de besøgende, som kan gå i fordybelse med livsstilsprodukter.

Se event

Frederiksborg Slotshave

19. – 21. august 2022

3. weekend i august vil Frederiksborg Slotshave åbne dens park for de besøgende til nogle dage med en masse inspiration i livsstilsprodukter.

Se event

Omgivelserne ved Hotel Alsik

26. – 28. august 2022

Den sidste weekend i august vil Hotel Alsik byde velkommen, med stadeholdere udendørs foran hotellet og i det nye eventvenue Sergenten.

 

Besøg vore livsstilsmesser!